Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Tevredenheidsgarantie

Onverwachts ontevreden over een artikel? Of een maatje te klein besteld? Laat het ons s.v.p. weten. Wij geven immers een tevredenheidsgarantie af en zullen er alles aan doen om dit na te komen.


Retourneren

Terug sturen van een artikel die wij standaard op voorraad hebben, kan uiteraard binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Je kunt kiezen uit de volgende opties: een ander maatje, een ander artikel of geld terug. Artikelen die speciaal op maat worden gemaakt (custom order) of speciaal op aanvraag (special order) worden besteld, kunnen niet worden geretourneerd voor geld terug. Dit geld ook voor afgeprijsde artikelen. Bij het terug sturen van een custom / special order of afgeprijsde artikel,  ontvang je het aankoopbedrag in de vorm van een shop tegoed code. Deze is vervolgens vrij te besteden in de webshop en heeft geen vervaldatum. 


Aanmelding

Het aanmelden van een retourzending doe je makkelijk via je klant account op onze website. Log in op je klant account en klik vervolgens op "retourzendingen". Mocht dit niet lukken, stuur ons dan s.v.p. een bericht via ons contactformulier.


Voorwaarden

Artikelen die terug gestuurd worden, worden alleen geaccepteerd als deze ongebruikt, niet gedragen zijn en indien mogelijk in originele verpakking. De kosten voor het terug sturen zijn voor rekening van de klant.


Zending

Zorg er s.v.p. voor dat de zending is voorzien van de volgende gegevens: naam, adres en gekozen optie voor verwerking. Wij kunnen vervolgens jouw terug gestuurde artikel(en) in goede orde verwerken.


Retour adres

Het terug sturen van artikelen kan naar het volgende adres:

ZoSchattig

Roderveld 51

8219 CA Lelystad


Bevestiging

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, versturen wij een bevestiging per e-mail. Mocht je dit e-mailbericht niet zien, kijk dan s.v.p. in je ongewenste e-mails. Bij “geld terug” wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel binnen 14 dagen verrekend.


Menu

Top