Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Tevredenheidsgarantie

Onverwachts ontevreden over jouw bestelling? Laat het mij s.v.p. weten! Dit kan het makkelijkst en het snelst per whatsapp bericht naar +316 409 562 26. Ik geef een tevredenheidsgarantie af en zal er alles aan doen om dit na te komen. Happy customer, happy me.


Retourneren

Terug sturen van een standaard maat artikel uit voorraad, kan uiteraard binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Je kunt kiezen uit de volgende opties: een ander maat, een ander artikel of geld terug. Jurken die speciaal op maat worden gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd voor geld terug. Dit geld ook voor afgeprijsde artikelen. Bij het terug sturen van een maatwerk jurk,  ontvang je het aankoopbedrag in de vorm van een shop tegoed code. Deze is vervolgens vrij te besteden in de webshop en heeft geen vervaldatum. 


Melding

Het melden van een retourzending kan makkelijk via een bericht per whatsapp naar +316 409 562 26. Of e-mailbericht naar zoschattig@outlook.com. Je ontvangt binnen 24 uur een bericht terug met verdere instructies.


Voorwaarden

Artikelen die terug gestuurd worden, worden alleen geaccepteerd als deze ongebruikt, niet gedragen zijn en indien mogelijk in originele verpakking. De kosten voor het terug sturen zijn voor rekening van de klant.


Bevestiging

Nadat de retourzending is ontvangen, wordt er een bevestiging per e-mail verstuurd. Mocht je dit e-mailbericht niet zien, kijk dan s.v.p. in je ongewenste e-mails. Bij “geld terug” wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel binnen 14 dagen terug gestort. Het duurt 1 a 2 werkdagen voordat je het aankoopbedrag ontvangt.


Menu

Top