Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Mollie

Voor de verwerking van alle betalingen werken wij samen met Mollie. Mollie is met verschillende banken verbonden via beveiligde interfaces en kan daardoor betalingen op de juiste manier verwerken. Wij bieden de volgende online betaalmogelijkheden.


iDEAL

Een elektronische betaling via internet kun je vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank kun je je bestelling via onze site op een veilige manier elektronisch betalen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.


Bankoverschrijving

Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. De consument dient naast de rekeningnummer van Mollie ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat het geld is ontvangen. Na ontvangst is de betaling gegarandeerd en wordt jouw bestelling verstuurd.


Klarna: achteraf betalen

Achteraf betalen biedt de klanten de mogelijkheid om pas te betalen nadat ze de bestelling hebben ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.


Klarna: gespreid betalen

Gespreid betalen bied de klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Duitsland, Oostenrijk en Finland.


MasterCard of Visa

Tijdens het bestelproces vul je je naam, creditcardnummer, vervaldatum en CVC-code in. Let er op dat je exact de naam overneemt die op je kaart staat. De creditcardmaatschappij autoriseert de betaling vervolgens online. Zo weet je direct of de betaling is goedgekeurd.


Cadeaubon

De cadeaubon van ZoSchattig is te gebruiken als betaalmiddel in de laatste stap van de winkelwagen. De werking bij het afrekenen is te vergelijken met het invoeren van een kortingscode.


Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.


Sofort 

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.


Belfius

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen aan ons verrichten. 


Paypal

In enkele klikken kun je betalingen ontvangen verrichten een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat je nodig heb is een PayPal account.


Menu

Top