Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

                                    

Hoe het allemaal begon…

Na de geboorte van onze tweede prinsesje viel het mij als mama van twee “echte meiden” op dat er te weinig schattige jurkjes en rokjes in de rekken van de wel bekende grote mode ketens hingen. Met verjaardagen en feestjes liep je vaak de kans meerdere meiden in hetzelfde jurkje terug te zien. Gezien ik een mama ben die graag uitpakt voor dit soort speciale gelegenheden, ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijkheden. En zo is het idee ontstaan om een webshop te beginnen met een bijzondere collectie schattige jurkjes, rokjes en bijpassende accessoires. Hoe de webshop moest gaan heten, wist ik meteen! Het moest de eerste gedachte in een woord kunnen beschrijven bij het zien van de collectie, namelijk “ZoSchattig”. Daarnaast zijn de initialen toevallig hetzelfde als die van mij en de namen van mijn meiden. En daarom mij zeer dierbaar: de Z staat voor Zarah (2013) onze tweede dochter en de S voor Sophia (2011) onze eerste dochter.

Een “Boutique shop feel” voor onze klanten
Als e-boutique, of te wel een online winkel, streven wij er naar onze klanten een ”boutique shop feel” mee te geven. Dit betekend korte lijnen qua communicatie en vooral laagdrempelig. Onze bestellingen pakken wij altijd zorgvuldig en mooi in waardoor het ontvangen en geven altijd een feestje is. Daarnaast is de service altijd het belangrijkst en daarmee de wens van de klant. Voor ons is het een must dat de klant altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag! Ook kun je terecht bij ons met verzoekjes en speciale wensen.

Klantenservice tot je dienst
Je kunt ons op verschillende manieren contacten. Stuur een bericht via ons contactformulier of per whatsapp naar 06 – 409 562 26. Daarnaast kun je ons ten alle tijden berichten via social media: Facebook en Instagram. Wij streven ernaar binnen 24 uur jouw berichtje beantwoord te hebben.

Mis niks zo schattigs
Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en niks schattigs missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1 keer per week wordt verstuurd. Geen spam, beloofd! Inschrijven kan makkelijk via het aanmeld button op onze homepage.

Volg ons op social media
Maak kennis met ons en volg ons op Instagram voor een kijkje achter de schermen via IG stories. Voor updates volg ons s.v.p. op Facebook. Ook hebben wij de besloten Facebook groepen "Club ZoSchattig" voor exclusieve specials en "Fotografie ZoSchattig" voor al onze fotografie projecten. Deze social media pagina's worden dagelijks door ons bij gehouden. 

Nu je weet wie wij zijn, nodigen wij je van harte uit om een kijkje te nemen in onze online boutique. Mocht je vragen hebben, laat het ons s.v.p. weten. Wij helpen graag verder.

Veel shop plezier! xxx

Liefs en schattige groeten,
signature
Oprichter & Eigenaar
www.zoschattig.com

Menu

Top