Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

                                    

Hoe het allemaal begon…

Na de geboorte van onze tweede prinsesje viel het mij als mama van twee “echte meiden” op dat er te weinig schattige jurkjes en rokjes in de rekken van de wel bekende grote mode ketens hingen. Met verjaardagen en feestjes liep je vaak de kans meerdere meiden in hetzelfde jurkje terug te zien. Gezien ik een mama ben die graag uitpakt voor dit soort speciale gelegenheden, ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijkheden. En zo is het idee ontstaan om een webshop te beginnen met een exclusieve collectie schattige jurkjes, rokjes en bijpassende accessoires. Hoe de webshop moest gaan heten, wist ik meteen! Het moest de eerste gedachte in een woord kunnen beschrijven bij het zien van de collectie, namelijk “ZoSchattig”. Daarnaast zijn de initialen toevallig hetzelfde als die van mij en de namen van mijn meiden. En daarom mij zeer dierbaar: de Z staat voor Zarah (2013) onze tweede dochter en de S voor Sophia (2011) onze eerste dochter.

Een “Boutique shop feel” voor de klanten
Als e-boutique, of te wel een online winkel, streef ik er naar de klanten een ”boutique shop feel” mee te geven. Dit betekend korte lijnen qua communicatie en vooral laagdrempelig. De bestellingen pak ik altijd zorgvuldig en mooi in waardoor het ontvangen en geven altijd een feestje is. Daarnaast is de service altijd het belangrijkst en daarmee de wens van de klant. Voor mij is het een must dat de klant altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen ik dat graag! Ook kun je terecht met verzoekjes en speciale wensen.

Private Shopping in de showroom
Met alle enthousiasme kan ik melden dat het sinds kort mogelijk is al het moois te bewonderen en te passen in de showroom. Shop je voor een exclusieve outfit voor jouw kleine meis voor een speciale gelegenheid? Bezoek dan de showroom op afspraak voor het shoppen op maat. Tijdens het bezoek wordt er persoonlijk door mij geluisterd naar jouw wensen en kan je uiteraard rekenen op uitstekende service die het bezoeken van de showroom zeer zeker waard maken! Boek een high tea arrangement erbij voor een ware belevenis en maak zo jouw bezoek een echt meiden uitje. Het maken van een afspraak kan hier.

Klantenservice tot je dienst
Je kunt mij op verschillende manieren contacten. Stuur een bericht via ons contactformulier of per whatsapp naar +316 – 409 562 26. Daarnaast kun je mij ten alle tijden berichten via social media: Facebook en Instagram. Ik streef ernaar binnen 24 uur jouw berichtje beantwoord te hebben.

Mis niks zo schattigs
Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en niks schattigs missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief die 1 keer per week wordt verstuurd. Geen spam, beloofd! Inschrijven kan makkelijk via het aanmeld button op onze homepage.

Volg op social media
Maak kennis met ZoSchattig en volg mij op Instagram voor een kijkje achter de schermen via IG stories. Voor updates volg s.v.p. op Facebook. Ook zijn er de besloten Facebook groepen "Club ZoSchattig" voor exclusieve specials en "Fotografie ZoSchattig" voor al onze fotografie projecten. Deze social media pagina's worden dagelijks bij gehouden. 

Nu je weet wie ZoSchattig is, nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen in de online boutique. Mocht je vragen hebben, laat het mij s.v.p. weten. Ik help graag verder.

Veel shop plezier! xxx

Liefs en schattige groeten,
signature
Oprichter & Eigenaar
www.zoschattig.com

Menu

Top