Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Bezoek de showroom voor een echte “say yes to the dress” moment voor kleine meiden. Tijdens het bezoek kan er uitgebreid gepast worden. Mocht je een “custom dress” willen, dan wordt deze speciaal voor jou naar wens en op maat gemaakt. Wij zullen samen elke stap door lopen om zo te komen tot jouw droom jurk. In de showroom is er o.a. een kleurenkaart aanwezig. Mocht je dus een sample hebben van jouw trouwjurk, dan is het advies deze zeker mee te nemen om zo te komen tot een perfecte kleuren match. Ook zal ik persoonlijk de benodigde maten opnemen om deze vervolgens door te geven aan het Atelier die de jurk met heel veel liefde en oog voor details zal maken. Let op: levertijd voor een jurk op maat is 6 tot 8 weken. Wees daarom op tijd met het bezoeken van de showroom en/of bestellen. Daarnaast is er een grote collectie exclusieve feestjurken aanwezig. Mocht je hier uit een keuze maken, dan kan de jurk uiteraard gelijk mee naar huis. Hiervoor geldt geen levertijd. Betalen kan makkelijk via een bankapp op mobiele telefoon. Mocht je nog vragen hebben, stuur mij s.v.p. een bericht per whatsapp naar +316 – 409 562 26. Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.

Laat weten voor welke gelegenheid je shopt voor een afspraak op maat.

Geef aan in welk artikel je interesse hebt, zodat ik de afspraak goed kan voorbereiden.

Houd hierbij rekening met de levertijd.

Laat dit s.v.p. weten voor het bewaken van de deadline.

Aantal kinderen? Leeftijd? Themakleur? Bepaald artikel? Laat s.v.p. je adres gegevens achter zodat deze verwerkt kunnen worden.

332867448_1076268793088538_8563605635643

Menu

Top