Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Vol enthousiasme kan ik nu eindelijk melden dat de showroom per 1 november a.s. open is. Ik ontvang jullie graag hartelijk in mijn “snoep winkeltje” en laat jullie met heel veel liefde en plezier persoonlijk al het moois zien. Ben je op zoek naar een prachtige feestjurk voor een speciale gelegenheid? Reserveer dan tijdig heel makkelijk een afspraak voor bezoek. Boek er een arrangement naar keuze bij voor een ware belevenis en geef je speciale wensen door voor een afspraak op maat. Bezoeken kan op de vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Mocht het niet schikken, laat dit mij dan s.v.p. weten per Whatsapp +316 – 409 562 26. Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.

Laat weten voor welke gelegenheid je shopt voor een afspraak op maat.

Geniet van een smakelijke tafel vol met zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee en koffie.

Houd hierbij rekening met de levertijd.

Laat dit s.v.p. weten voor het bewaken van de deadline.

Aantal kinderen? Leeftijd? Themakleur? Bepaald artikel? Laat s.v.p. je adres gegevens achter zodat deze verwerkt kunnen worden.


Menu

Top