Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Sky Blue Flowergirl Tutu

Nieuw product

Exclusief te verkrijgen bij www.zoschattig.com

Prachtige hand gemaakte volle tutu rok van de beste kwaliteit tulen. Bestel de tutu in gewenste lengte: mini (boven de knie), midi (tot aan de knie) en maxi (tot aan de enkels).

De tutu wordt speciaal op maat gemaakt. De benodigde maten zijn de taille omvang en de rok lengte. Bericht de maten als opmerking tijdens het bestelproces. 

Combineer de tutu met een super zachte bodysuit en maak de outfit compleet met een bijpassende bloemenkrans.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Meer details

€40,85

Dit artikel wordt speciaal op maat gemaakt en heeft een levertijd van 4 - 6 weken.

- +

Brand: Tutu Cute

Review blok
 
Informatie
  • Draagcomfort: de rok draagt makkelijk en comfortabel doordat deze licht is van gewicht. De tule stroken zijn van de beste kwaliteit en geven de rok dat gewenste volumineus effect. Het is dus niet nodig om een hoepel onder de rok te dragen!
  • Garantie: hand gemaakt met liefde en van fijne kwaliteit tulen voor langdurig plezier.
  • Instructie: voor een vol effect van de rok, hang de rok uit aan een hanger. Ga met de vingers door de tule stroken en laat een dag hangen.
  • Retourbeleid: omdat de rok speciaal voor jouw kleine meis op maat wordt gemaakt, is het niet mogelijk deze voor geld terug te retourneren. In geval van retour zending, zullen wij het aankoopbedrag vergoeden in de vorm van een tegoed bon. De kans dat u onverwachts ontevreden bent, is echter zeer klein. Wij geven ten alle tijden een tevredenheidsgarantie af.
  • Klantenservice: heb je nog vragen over dit artikel? Dan helpen wij je graag verder. Stuur een bericht via ons contactformulier of per whatsapp naar +316 – 409 562 26. Je kunt binnen 24 uur een antwoord verwachten.

Menu

Top