Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Uitsluitend op afspraak

Met als doel een private shopping belevenis te ervaren, is de showroom alleen op afspraak te bezoeken. Dit betekent dat de showroom exclusief voor jou en jouw gasten toegankelijk is.

Afspraak op maat

Ben je op zoek naar een prachtige feestjurk voor een speciale gelegenheid en heb je speciale wensen? Laat dit dan s.v.p. weten tijdens het maken van de reservering. Hierdoor kan er op maat advies gegeven worden aansluitend op jouw wensen.

Afspraak inplannen

Plan hier makkelijk een afspraak in.

Arrangement

Boek er een Basis of Deluxe High Tea (met bubbels) arrangement bij en geniet zo van een smakelijke tafel vol met zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee en koffie.

Openingstijden

Het bezoeken van de showroom kan op de vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Schikt dit niet of heb je vragen? Stuur mij dan s.v.p. een bericht per whats app naar 06 – 409 562 26. Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.


Menu

Top