Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

De perfecte cadeau

Geen idee wat cadeau te geven en laat je het liever over aan de mama en/of jarige? De perfecte cadeau voor een babyshower of verjaardag is de ZoSchattig cadeaubon.


Waardes

De cadeaubonnen zijn te bestellen met de waardes van €10, €15, €25€50 en €100,-


Besteding

Je kunt de cadeaubonnen geheel vrij besteden op onze website. De te besteden bedragen hebben geen vervaldatum. Je bent dus niet beperkt tot een bepaalde periode en kan rustig de tijd nemen om de bon naar wens te gebruiken. 


Bestellen

Voeg de cadeaubon met gewenste waarde aan je winkelwagen en volg de stappen in het bestelproces. Klik hier voor alle cadeaubonnen.


Direct aflevering

Je kunt er ook voor kiezen de cadeaubon direct te laten afleveren bij de ontvanger. Dit doe je door een ander afleveradres in te voeren als verzendoptie. 


Persoonlijke tekst

Met een persoonlijke tekst maak je de cadeaubon nog leuker om te geven. Deze kun je makkelijk opgeven als opmerking tijdens het verzendproces.


Cadeauverpakking

De cadeaubonnen worden standaard luxe ingepakt.


Kort om

Ideaal dus voor de "laatste-moment-cadeau-kopers". Scheelt je weer zoeken, kopen en inpakken. Win win voor de gever en ontvanger.


Menu

Top