Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Wij komen graag in contact met mensen die onze artikelen, net als ons, helemaal te gek vinden en hun enthousiasme met iedereen willen delen.

Wij werken daarom graag samen met:


IG Influencers

Ben jij een Instagram Influencer of beheer je een Instagram account met minimaal 7.000 volgers? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Bloggers / Vloggers

Ben jij een populaire (mommy) blogger / vlogger met een groot bereik en minimaal 1.000 abbonees? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Brand reps

Staat jouw kleine meis graag voor de camera met haar allerleukste poses in schattige jurkjes? En zijn jullie ook goed actief op social media? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Aanmelding

Stuur ons s.v.p. een e-mail naar collabs@zoschattig.com voor meer info of laat een bericht achter via ons contactformulier. Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.


Criteria

De aanmeldingen worden geselecteerd op stijl, uitstraling en sfeer. Deze moet passend zijn bij het thema van ZoSchattig.


Menu

Top