Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


Brand Ambassador

Vind jij de artikelen van ZoSchattig, net als ik, helemaal te gek en wil jij je enthousiasme met iedereen delen? Dan kom ik graag in contact met jou! Een Brand Ambassador is iemand die met een eigen persoonlijke stijl uitdrukking geeft door middel van gestijlde foto's en video's.


Wat houdt het in?

Het is de bedoeling dat je de items van ZoSchattig met veel passie en creativiteit deelt door middel van foto's en video's op jouw social media platform. Dit kan bijvoorbeeld het maken van een reel zijn op Instagram of een filmpje van het uitpakken van een bestelling. Je ontvangt hiervoor een exclusieve korting van maar liefst 25% op de gehele collectie. Daarnaast ontvang je een persoonlijke kortingscode van 10% voor jouw volgers, familie en vrienden.


Aanmelding

Iedereen die fan is van ZoSchattig kan zich aanmelden voor Brand Ambassador. Je hoeft hiervoor geen groot aantal volgers te hebben. Let op: er zijn maar 3 plekjes beschikbaar. Zodra deze plekjes zijn ingevuld, kom je bij selectie op de reservelijst. Interesse? Stuur s.v.p. een e-mail naar collabs@zoschattig.com voor meer info of laat een bericht achter via het contactformulier. Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.


Criteria

De aanmeldingen worden geselecteerd op stijl, uitstraling en sfeer. Deze moet passend zijn bij het thema van ZoSchattig. 


Menu

Top