Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Wij werken samen met de aller leukste fotografen die de allermooiste foto’s maken voor onze campagnes en social media feed.


Meet the team


Informatie

Voor meer achtergrond informatie over onze fantastische fotografen, zie ook onze blog artikelen.


Thema's

Artikelen in de volgende categorieen worden regelmatig gefotografeerd: newborn, sitters, cakesmash en lifestyle outdoor.


Oproep fotograaf

Ben jij fotografe en heb je interesse ook voor ons te shooten? Stuur dan een e-mailbericht naar photography@zoschattig.com of laat een bericht achter via ons contactformulier voor meer informatie.


Criteria

Onze fotografen worden specifiek geselecteerd op stijl. Deze moet uiteraard passend zijn bij onze uitstraling en brand identity.


Besloten Facebook groep Fotografie

Word lid van onze besloten Facebook groep Fotografie ZoSchattig voor meer info over onze fotografie projecten.


Oproep brandrep model

Heb jij een kleine meis die het super leuk vind om voor de camera te poseren in de schattigste outfits? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier incl. foto en meld haar zo aan als brandrep model voor onze ZoSchattig shoots. Voor meer informatie klik hier.


Menu

Top