Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Op maat

Een aantal artikelen wordt speciaal op maat gemaakt en hebben wij om deze reden niet standaard op voorraad. De levertijd van deze artikelen is te vinden op de artikelpagina. Let hier dus s.v.p. goed op.


Artikelen

Artikelen die speciaal op maat worden gemaakt en onder de term “special orders” vallen, zijn:


Deadline bezorging

Moet je je bestelling voor een bepaalde datum binnen hebben? Houd er dan s.v.p. rekening mee dat je tijdig besteld.


Rush order

Mocht het zo zijn dat het te kort tijd is, dan kun je altijd nog een “rush order” plaatsen. Dit kan echter alleen bij de “Little Princess” tutu dresses en de “Tutu Cute” tutu’s. Jouw bestelling krijgt dan voorrang bij de maker, waardoor de levertijd verkort wordt naar 2 weken. De optie “rush order” kan je makkelijk selecteren als verzendmethode tijdens het bestelproces.


Retourbeleid

Omdat de “special order” artikelen speciaal voor jouw kleine prinsesje op maat worden gemaakt, is het niet mogelijk deze voor geld terug te retourneren. In geval van retour zending, zullen wij het aankoopbedrag vergoeden in de vorm van een tegoed bon. De kans dat u onverwachts ontevreden bent, is echter zeer klein. Wij geven ten alle tijden een tevredenheidsgarantie af.


Vragen

Heb je nog vragen? Laat het ons dan s.v.p. weten per whatsapp bericht 06 – 409 562 26 of via ons contactformulier. Je kunt binnen 24 uur een antwoord verwachten.


Menu

Top