Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Dark Gray Padded Knotted Hairband

DD037

Nieuw product

De trend van nu en dus een echte must have! De gewatteerde, geknoopte diadeems van stof zijn makkelijk te combineren met elke outfit en verantwoord stylish. De diadeems zijn super licht van gewicht en dragen daarom zeer comfortabel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook leuk samen met een pettiskirt in bijpassende kleur.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Meer details

Tijdelijke aanbieding

€5,61

€11,22

Dit artikel is op voorraad en per direct leverbaar.

- +

Review blok
 
Informatie
  • Tip: om exclusiviteit te waarborgen hebben wij maar een beperkte oplage in aantallen. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen.
  • Garantie: opvallend mooi en exclusief. Complimenten gegarandeerd.
  • Retourbeleid: onverwachts ontevreden of toch een ander artikel? Geen probleem. Meld makkelijk een retourzending aan in jouw klant account. Voor meer info, klik hier.
  • Klantenservice: heb je nog vragen over dit artikel? Dan helpen wij je graag verder. Stuur een bericht via ons contactformulier of via whatsapp 06 - 409 562 26. Je kunt binnen 24 uur een antwoord verwachten.

Menu

Top