Snow White

Snow White

Exclusief te verkrijgen bij www.zoschattig.com

"Remember, only you can fill the world with sunshine." In deze prachtige volle tutu jurk steelt jouw kleine meis de show op haar verjaardagsfeestje, zal zij stralen tijdens een thema photoshoot en zal zij zich elke keer weer als een prinses voelen tijdens een verkleed partij in stijl. 

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbaarheid: Plaats een special order. Levertijd is ongeveer 4 weken.

€65,00

Voeg toe

6 Schattige items gevonden in dezelfde categorie:

Meer informatie

De top is elastisch en vormt zich naar het bovenlijfje. De tutu jurk kan dus makkelijk op de "groei" besteld worden naar leeftijd. S.v.p. bij opmerkingen tijdens het bestelproces de volgende afmeting opgeven: LENGTE VAN OKSEL TOT ENKEL.

Het lijfje en de rok zijn beide gevoerd. Hierdoor voelt de jurk warm aan op de huid en is deze niet doorzichtig. Het is niet nodig een koepel onder de rok te dragen. De stroken tulen vormen zelf een vol en groots geheel. 

Dit artikel hebben wij niet standaard op voorraad maar wordt op speciaal aanvraag en op maat besteld voor u. Om deze reden alleen kunnen wij helaas geen retouren accepteren voor geld terug. In geval van retour zending, zullen wij het aankoopbedrag vergoeden in de vorm van een tegoed bon. 

Levertijd is standaard ongeveer 4 weken. Mocht u de bestelling sneller willen ontvangen? Plaats dan een “Rush order” en selecteer deze als verzendoptie. Uw bestelling krijgt dan prioriteit bij de leverancier en de levertijd is dan uiterlijk 2 weken.