Scottish roze geschenkset

Scottish roze geschenkset

Deze prachtige babycadeau set bestaat uit drie vintage fashion items uit de Suavinex Rose et Bleu Vintage collectie. Deze eerste dag set is ideaal als kraamcadeau of babyshower gift , de fopspeen en de fopspeenketting worden in een prachtige transparante cadeaudoos geleverd. Inclusief gratis verzenden.Scottish roze geschenkset

€8,00

Voeg toe

2 Schattige items gevonden in dezelfde categorie:

Meer informatie

De brede hals zuigfles wordt geleverd met een standaard dental speen van silicone (doorzichtig). De brede opening van de fles zorgt ervoor dat de bereiding van flesvoeding eenvoudiger gaat doordat de schepjes poeder er makkerlijker kunnen worden ingeschept. De fles is voorzien van zachtroze ruiten met op de voorkant van de fles een grote lichtroze/wit Scottish hondje met de woorden Rose Scottish erin. De fles heeft maar liefst een flesinhoud van 270ml.  

In stijl voor de 'eerste' dag komen gaat nog beter met een fashion fopspeen uit de Vintage collectie. De fopspeen is een lichtroze silicone dental fopspeen en is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Het perfecte accessoire voor de fopspeen is natuurlijk de fopspeenketting uit dezelfde collectie van Suavinex.