Introductie

ZoSchattig is een e-boutique voor de kleine prinsesjes waar je 24/7 online kunt shoppen voor schattige kleertjes en accessoires voor elk gelegenheid.

De stijl is zeer kenmerkend en kun je herkennen aan een lieve, romantische en tijdloze thema met een hoog “zo schattig” gehalte. Luxe details zoals pareltjes, broderie en kant sieren de designs en geven de items een prinsesachtige randje .

Alle artikelen zijn met zorg, liefde en passie geselecteerd. Wij hebben een zeer brede, forever growing collectie in elk prijsklasse om de behoefte in schattige items te voorzien. Ons grootste collectie is die van de jurkjes, omdat je als kleine meisje nooit genoeg jurkjes kan hebben!

Je kunt bij ons terecht voor de sprookjesachtige “Little Princess” dresses, chique Sisi achtige Ball Gowns maar ook de (semi-)casual jurkjes voor leuke prijzen. Daarnaast hebben wij een groot aanbod in photoprops voor de populaire Newborn, Cakesmash en Maternity photoshoots. Kortom voor elk prinsesje wel wat!

Als e-boutique, of te wel een online winkel, streven wij er naar onze klanten een ”boutique shop feel” mee te geven. Dit betekend korte lijnen qua communicatie en vooral laagdrempelig. Onze bestellingen pakken wij altijd zorgvuldig en mooi in waardoor het ontvangen en geven altijd een feestje is. Daarnaast is de service altijd het belangrijkst en daarmee de wens van de klant. Voor ons is het een must dat de klant altijd naar tevredenheid wordt geholpen. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag! Ook kun je terecht bij ons met verzoekjes en speciale wensen.

Je kunt ons op verschillende manieren contacten. Wij hebben een facebookpagina, die wij dagelijks beheren. Ook kun je ons e-mailen naar info@zoschattig.com of een whatsapp bericht versturen naar 06 - 409 562 26. Wij streven ernaar binnen 24 uur jouw berichtje beantwoord te hebben.

Wij wensen jou veel plezier in het shoppen op onze website!

Veel liefs en schattige groeten,

ZoSchattig

 *** Voor alle updates en nieuwtjes schrijf je s.v.p. in voor het ontvangen van een nieuwsbrief. Dit doe je door een gebruikersprofiel aan te maken op onze website. Zie hiervoor het sleuteltje rechts boven op de homepage.