Voor de verwerking van je betaling werkt ZoSchattig samen met Mollie. Mollie is met verschillende banken verbonden via beveiligde interfaces en kan daardoor de betaling op de juiste manier verwerken.

ZoSchattig biedt de volgende online betaalmogelijkheden:

Betalen met iDEAL

Een elektronische betaling via internet kun je vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank kun je je bestelling via onze site op een veilige manier elektronisch betalen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.

Betalen onder rembours (achteraf)

Nog steeds de twijfels? Je betaald pas achteraf nadat het pakket bij jouw is afgeleverd door de PostNL koerier.De kosten voor het onder rembours verzenden van uw bestelling bedragen 12 Euro.

Betalen met MasterCard of Visa

Tijdens het bestelproces vul je je naam, creditcardnummer, vervaldatum en CVC-code in. Let er op dat je exact de naam overneemt die op je kaart staat. De creditcardmaatschappij autoriseert de betaling vervolgens online. Zo weet je direct of de betaling is goedgekeurd.

Betalen met ZoSchattig cadeaukaart

De cadeaukaart van ZoSchattig is te gebruiken als betaalmiddel in de laatste stap van de winkelwagen. De werking bij het afrekenen is te vergelijken met een creditcard.

Betalen met Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.

Betalen met Sofort 

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Betalen met Belfius

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen aan ZoSchattig verrichten. 

Betalen met Paypal

In enkele klikken kun je betalingen ontvangen verrichten een bankoverschrijving, creditcard of het PayPal-saldo. Het enige wat je nodig heb is een PayPal account.