KIDKRAFT Er zijn 14 producten

KIDKRAFT

KidKraft produceert sinds 1968 exclusieve houten kinderspeelgoed en is hier tot op de dag van vandaag leider in. De echte favorieten zijn de tijdloze kindermeubels, poppenhuizen en kinderkeukentjes. Met de creaties van KidKraft is er geen moment van verveling voor de kleintjes! De artikelen zorgen keer op keer voor langdurige speelplezier.

 • Beschikbaar

  Kidkraft Disney...

  Het Disney Princess Cinderella Royal Dreams Dollhouse is ideaal voor jonge kinderen die de prachtige wereld van Cinderella willen beleven. Als je van Dinsey houdt, dan zul je dol zijn op dit geweldige poppenhuis.

  Het Disney Princess Cinderella Royal Dreams Dollhouse is ideaal voor jonge kinderen die...

  Het Disney Princess Cinderella Royal Dreams Dollhouse is ideaal voor jonge kinderen die de prachtige wereld van Cinderella willen beleven. Als je van Dinsey houdt, dan zul je...

  €302,00
  Voeg toe Bekijk
 • Beschikbaar

  KidKraft Chelsea...

  Dit Chelsea poppenhuis van Kidkraft zit boordevol prachtige details zoals de twee trappen van gegoten plastic, de drie verdiepingen met open ruimte, de vensters die geopend en gesloten kunnen worden tot slot maar liefst 19 meubelstukken. Als jouw kleine meid wil dat haar poppen echt in stijl wonen, dan is dit hét poppenhuis voor haar!

  Dit Chelsea poppenhuis van Kidkraft zit boordevol prachtige details zoals de twee...

  Dit Chelsea poppenhuis van Kidkraft zit boordevol prachtige details zoals de twee trappen van gegoten plastic, de drie verdiepingen met open ruimte, de vensters die geopend en...

 • Beschikbaar

  Country Estate Barbie...

  Het prachtige KidKraft Country Estate Barbiehuis is een droom voor elk meisje. Dit Country Estate barbiehuis beschikt over maar liefst 11 kamers en 30 bijpassende meubelstukken. Er is zelfs een garage om de auto mooi op te bergen!

  Het prachtige KidKraft Country Estate Barbiehuis is een droom voor elk meisje. Dit...

  Het prachtige KidKraft Country Estate Barbiehuis is een droom voor elk meisje. Dit Country Estate barbiehuis beschikt over maar liefst 11 kamers en 30 bijpassende meubelstukken....

  €216,00
  Voeg toe Bekijk
 • Beschikbaar

  Kidkraft Grand gourmet...

  Spelen met onze Grand Gourmet keuken zorgt dat elk kind zich een sterrenchef voelt! Deze luxe keuken barst van de leuke details, inclusief een innovatieve structuur en een complete set metalen accessoires.

  Spelen met onze Grand Gourmet keuken zorgt dat elk kind zich een sterrenchef voelt!...

  Spelen met onze Grand Gourmet keuken zorgt dat elk kind zich een sterrenchef voelt! Deze luxe keuken barst van de leuke details, inclusief een innovatieve structuur en een...

  €275,00
  Voeg toe Bekijk
 • Beschikbaar

  Kidkraft Elegant...

  Het wachten is voorbij!Met de Kidkraft Eelegant Herenhuis voor poppen tot 46 cm, hebben meisjes eindelijk een poppenhuis voor hun lievelings poppen.

  Het wachten is voorbij!Met de Kidkraft Eelegant Herenhuis voor poppen tot 46 cm, hebben...

  Het wachten is voorbij!Met de Kidkraft Eelegant Herenhuis voor poppen tot 46 cm, hebben meisjes eindelijk een poppenhuis voor hun lievelings poppen.

  €360,00
  Voeg toe Bekijk
 • Beschikbaar

  Kidkraft Penelope...

  Het Kidkraft Penelope Barbiehuis is een prachtig groot speelhuis bestaande uit 3 verdiepingen en is afgewerkt in zachte pasteltinten. Kidkraft Penelope is voorzien van 9 bijpassende stevige meubels geschikt voor speelpoppen.

  Het Kidkraft Penelope Barbiehuis is een prachtig groot speelhuis bestaande uit 3...

  Het Kidkraft Penelope Barbiehuis is een prachtig groot speelhuis bestaande uit 3 verdiepingen en is afgewerkt in zachte pasteltinten. Kidkraft Penelope is voorzien van 9...

  €146,00
  Voeg toe Bekijk